Onze oplossingen


Onze oplossingen
Gullimex introduceerde haar eerste digitale voedselthermometer in 1982. Het bedrijf is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van voedselveiligheid, dé HACCP-specialist van Nederland en kennispartner op het gebied van BRC / FSSC 22000. Omdat Gullimex klanten de zekerheid biedt dat alle processen voldoen aan voorwaarden van constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie.
Gullimex levert daarvoor een breed assortiment aan hoogwaardige meetinstrumenten voor voedselveiligheid van onder andere Hygiena en Ebro. Het biedt een zeer hoog gewaardeerde proactieve ondersteuning via kalibratie service en onderhoud. Daarnaast biedt onze oplossing RmoniWeb de mogelijkheid om het voedselveiligheidsproces volledig digitaal te borgen.
De eerste digitale voedselthermometers introduceerde Gullimex bij de slager, bakker en de vis- en groentedetaillist. Inmiddels biedt de onderneming een breed scala aan goedgekeurde HACCP thermometers, infrarood thermometers en loggers voor omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid.
Maar daar blijft het niet bij. Vele klanten zijn inmiddels ook dankbare gebruikers van de kenmerkende gele verzendkoker om meetinstrumenten op te sturen naar ons ServiceCenter voor de unieke kalibratieservice van Gullimex. De jaarlijkse kalibratie en onderhoudsbeurt helpt klanten om certificaten actueel en apparaten in goede staat te houden.
1. Goederenontvangst / Ingangscontrole
Controle op temperatuur en deurcontacten. Door middel van:
2. Opslag / Koeling
Controle op hygiëne, kerntemperatuur van maaltijden, temperatuur van koelwerkbanken, pH, zout en brix. Door middel van:
3. Keuken
Controle op de kwaliteit van frituurolie, hygiëne, kerntemperatuur van maaltijden, temperatuur van koelwerkbanken, pH, zout en brix. Door middel van:
4. Uitgifte
Controle op temperatuur door middel van:
5. Restaurant
Controle op de kwaliteit van frituurolie, hygiëne, kerntemperatuur van maaltijden, temperatuur van koelwerkbanken, pH, zout en brix. Door middel van:
5. Transport / Bezorging
Wanneer we kijken naar de Food sector, is het ook goed om te kijken naar het ‘transport’ gedeelte hiervan. Het opslaan, maar ook het bezorgen van levensmiddelen moet op de juiste manier gaan en volgens alle gestelde richtlijnen.
- Temperatuur/dataloggers
- ORBCOMM - Temperatuurmonitoring en complete systemen voor iedere vorm van transport
- Voedselthermometers
- ATP- en bioluminometers
- RmoniWeb - Digitale HACCP- en schoonmaakregistratie
- HACCP pakketten