Onze oplossingen

Onze oplossingen

Gullimex introduceerde haar eerste digitale voedselthermometer in 1982. Het bedrijf is uitgegroeid tot marktleider op het gebied van voedselveiligheid, dé HACCP-specialist van Nederland en kennispartner op het gebied van BRC / FSSC 22000. Omdat Gullimex klanten de zekerheid biedt dat alle processen voldoen aan voorwaarden van constante kwaliteit, optimale hygiëne en veilige productie. 

Gullimex levert daarvoor een breed assortiment aan hoogwaardige meetinstrumenten voor voedselveiligheid van onder andere Hygiena en Ebro. Het biedt een zeer hoog gewaardeerde proactieve ondersteuning via kalibratie service en onderhoud. Daarnaast biedt onze oplossing RmoniWeb de mogelijkheid om het voedselveiligheidsproces volledig digitaal te borgen. 

De eerste digitale voedselthermometers introduceerde Gullimex bij de slager, bakker en de vis- en groentedetaillist. Inmiddels biedt de onderneming een breed scala aan goedgekeurde HACCP thermometers, infrarood thermometers en loggers voor omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid. 

Maar daar blijft het niet bij. Vele klanten zijn inmiddels ook dankbare gebruikers van de kenmerkende gele verzendkoker om meetinstrumenten op te sturen naar ons ServiceCenter voor de unieke kalibratieservice van Gullimex. De jaarlijkse kalibratie en onderhoudsbeurt helpt klanten om certificaten actueel en apparaten in goede staat te houden. 

Een greep uit onze refractometers

Een greep uit onze refractometers

KP00245.JPG
A10720-1.JPG
€ 57,00
€ 68,97 incl. BTW
RT8120-2500 Incl. Ext. Antennas 4G/LTE en GPS & 15 & 22m SNSR
RT8110-1500 Incl. 6 & 22m SNSR

1. Goederenontvangst / Ingangscontrole 

2. Opslag / Koeling

Controle op hygiëne, kerntemperatuur van maaltijden, temperatuur van koelwerkbanken, pH, zout en brix. Door middel van:

3. Keuken

Controle op de kwaliteit van frituurolie, hygiëne, kerntemperatuur van maaltijden, temperatuur van koelwerkbanken, pH, zout en brix. Door middel van:

4. Uitgifte

5. Restaurant

Controle op de kwaliteit van frituurolie, hygiëne, kerntemperatuur van maaltijden, temperatuur van koelwerkbanken, pH, zout en brix. Door middel van:

5. Transport / Bezorging

Wanneer we kijken naar de Food sector, is het ook goed om te kijken naar het ‘transport’ gedeelte hiervan. Het opslaan, maar ook het bezorgen van levensmiddelen moet op de juiste manier gaan en volgens alle gestelde richtlijnen. 

Onze USP's

HACCP-specialist

Gullimex is HACCP-specialist en marktleider op het gebied van voedselveiligheid. Wij helpen u graag om te voldoen aan de wet- en regelgeving!

Op rekening bestellen

U bestelt bij ons snel en gemakkelijk op rekening met een gratis account!

Unieke kalibratieservice

Bij Gullimex kunt u uw meetinstrumenten jaarlijks kalibreren. U krijgt enkele weken voor het verstrijken van de certificaatdatum een oproep. U hoeft dus niks te doen!

ISO-gecertificeerd

Onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem zijn TÜV- gecertificeerd en ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm van ISO 9001:2015.

loader
Bezig met laden...