RmoniWeb: dé oplossing voor het digitaliseren van uw processen

RmoniWeb: dé oplossing voor het digitaliseren van uw processen

HACCP registratielijsten, schoonmaaklijsten en andere documenten invullen is een tijdrovende klus en het levert veel papierwerk op. RmoniWeb is dé digitale oplossing om overzicht te houden en om gemakkelijk de lijsten in te vullen. Het voldoet aan de eisen van geldende wet- en regelgeving, inclusief hygiënecodes, die voorschrijven dat deze registraties moeten worden vastgelegd. Met RmoniWeb wordt dit proces volledig gedigitaliseerd en heeft u direct real-time online toegang tot de status van al uw registraties.

RmoniWeb Sensoren

Gemak dient de mens, vooral als dit hand in hand gaat met een hoog niveau van efficiëntie en nauwkeurigheid. Denk bijvoorbeeld aan automatische temperatuurregistratie via gekoppelde meetinstrumenten, zoals de Ebro TLC 750BT. Bovendien zorgen voortdurende temperatuursensoren voor nog betrouwbaardere gegevens, waarmee u uw processen nauwkeurig kunt afstemmen.

RmoniWeb Checklists

RmoniWeb staat bekend als een leading softwareplatform, met name vanwege de gebruiksvriendelijkheid ervan. Het toevoegen van organisatiestructuren en locaties is simpel. Daarnaast kunt u gebruikers specifieke rollen en rechten toewijzen, waardoor ze alleen binnen hun eigen werkgebied kunnen werken. Het opstellen en inplannen van registratielijsten is net zo eenvoudig als drag & drop, en u kunt ze zelfs achteraf nog flexibel aanpassen. Als u standaard HACCP-lijsten gebruikt, bespaart u nog meer tijd, omdat deze al vooraf zijn geïntegreerd.

Voordelen van RmoniWeb Checklists zijn:

 • Een compleet overzicht van HACCP-lijsten in één oogopslag
 • Kwaliteitsverbetering van- en tijdsbesparing bij uw HACCP-registratie
 • Instapklare app (iOS en Android) met personaliseerbare HACCP-lijsten
 • Te koppelen aan verschillende meetinstrumenten, waaronder voedselthermometers en sensoren

Deze klanten
maken al gebruik van RmoniWeb

references1 references2 references3 references4
references1 references2 references3 references4

Laat u gratis adviseren

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van RmoniWeb voor uw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze experts via het onderstaande contactformulier.

Toepassingen

Horeca

 • Handige dagopstartlijsten & sluitlijsten
 • Inspelen op actuatliteit door toevoegen extra vragen of controles
 • Transportmonitoring van laden tot op het bord

Transport

 • Goederenontvangst registreren en kwaliteitsborging
 • Geschikt voor vrachtwagens, vliegtuigen en andere vormen van transport 
 • Transportmonitoring van laden tot op het bord
 • Near Field Communication (NFC): taggen en meten

Onze USP's

HACCP-specialist

Gullimex is HACCP-specialist en marktleider op het gebied van voedselveiligheid. Wij helpen u graag om te voldoen aan de wet- en regelgeving!

Op rekening bestellen

U bestelt bij ons snel en gemakkelijk op rekening met een gratis account!

Unieke kalibratieservice

Bij Gullimex kunt u uw meetinstrumenten jaarlijks kalibreren. U krijgt enkele weken voor het verstrijken van de certificaatdatum een oproep. U hoeft dus niks te doen!

ISO-gecertificeerd

Onze vakkennis en ons kwaliteitssysteem zijn TÜV- gecertificeerd en ons kwaliteitssysteem voldoet aan de nieuwste norm van ISO 9001:2015.

loader
Bezig met laden...